Jain Trädgård AB

Övriga tjänster

Vi erbjuder våra kunder bland annat olika tjänster. Vår styrka är vår kompetenta och serviceinriktade personal. Vår personal är erfaren och kunnig och kan hantera alla utmaningar som behovs. Vi har kapacitet och kunskap för de flesta uppdrag. Med en komplett maskinpark hanterar vi större och alla möjliga ytor på effektivt sätt.

Brunnrensning

Stopp i brunnar är vanlig. Med hjälp av en spolbil kan vi lösa akuta stopp i brunnar genom att högtrycksspola brunnen och det kan ske vilken tid på dygnet som helst och då finns vi tillgängliga med spolbilar på jour dygnet runt. Tveka inte kontakta oss så löser vi eras problem.

Garagesopning

Ett rent garage ger en trevlig upplevelse och en säkrare miljö. Det är viktig att göra garagesopning för att det gör att garaget håller längre och kräver mindre underhåll och dessutom ökar livslängden på din fastighet.  Vi arbetar med fram sopning och sug sopmaskin. 

Sandsopning och Underhållssopning

Vi erbjuder sandsopning efter avslutat vintersäsong samt underhållssopning. Underhållssopning är otroligt viktigt. Under sommaren och hösten underhålls sopar vi parkvägar och fastigheter för att hålla dem rena från skräp, pollen och sand.

Kran och lastväxlare tjänst

Kranbil med grip skopa samt lastväxlare med Euro 6 motor. Vi använder en kran växlare som når upp till 14 meter. Vi levererar/hämtar ris, jord och grus av mindre kvantiteter.

Slyröjning

Vi utför en hel del uppdrag åt företag i skogsbranschen och vi utför även en del röjningsuppdrag åt privata markägare. Vi arbetar på ett proffsigt sätt med ett stort engagemang. Våra personal är utbildat och har röjsåg kort och är vana att jobba med röjning och tar hänsyn till skyddsutrustningar som behovs.

Bevattning

Det vanligaste problemet som påverkar växtskyddet är inte skadedjur eller sjukdomar – det är vatten. För lite eller för mycket vatten kan förstöra friska växter och leda till problem för ditt landskap. Vi har ett brett utbud av lösningar för bevattning av trädgård.