Jain Trädgård AB

Kontakta Oss

Address

Novavägen 7, 141 44, Huddinge

Telefon

+46760245540

E-post

info@jaintradgard.se

Möt Vårt Team

Med visionen att hålla miljön ren började vi växa som ett företag för att investera lite tid för naturen. Sverige är ett vackert land och vi strävar efter att göra det ännu vackrare.

Raman Jain

Grundare

Vi förstår att kundnöjdhet börjar med pålitlig service. Vi kommer att vara i tid och tillhandahålla kvalitetsarbete till varje projekt, varje gång.

Shilpa Jain

Upphandlingschef

Vi värdesätter våra kunder och erbjuder en personlig, professionell service, varför de älskar att rekommendera oss till sina vänner och familj.

Tove Risberg

Trädgårdsmästare
Vi tar en helhetssyn på hela projektet inom alla tjänster och är noga med att bibehålla naturliga egenskaper.
 

Henrik Patulski

Lagbas
Vi värdesätter tid och strävar efter kvalitetstjänster med vår mest pålitliga och erfarna arbetskraft – kundnöjdhet är målet.
 

Linda Blomberg

Lagbas

Alla uppdrag är unika och vi sätter en ära i att göra det bästa möjliga jobbet varje gång och samtidigt hålla säkerhet och kostnader i fokus.

Malena Engberg

Trädgårdsmästare
Som en aktiv part i företaget och samhälle kämpar vi för ansvarsfulla lösningar, goda relationer och skapar trygghet för våra kunder.
 

Önskar du en offert eller har du en fråga?

När du kontaktar oss via formulär på webbplatsen och lämnar dina personuppgifter kommer vi att behandla dessa enligt dataskyddsförordningen.

Hitta oss